Februari

Det är fortfarande lite glappigt mellan inläggen men det får jag ta. Har många stunder när jag har tänkt skriva men sen har alltid något kommit emellan så det är som det är. Vart riktigt förkyld förra veckan så jag har kämpat lite med att bli frisk. Sen i tisdags så for vi till San Antonio då Ashtyn, min värdsyrra, skulle ställa ut sin ko på Livestock Rodeo. Det fick allt vara en ny upplevelse, fick verkligen vara med om en hel der getter, kossor och andra djur haha. Det var ett par långa dagar som spenderades i stora stall där det var packat med folk som tog hand om sina djur. 
 
Igår så var det en "Valentine's dance" på privatskolan så jag och Maja gick på en dejt tillsammans. Andra "riktiga" dejten jag någonsin gått på då första dejten var under Homecoming. Jag for till deras hus och plockade upp henne och sedan tog henne till en restaurant där vi hade en "romantisk middag för två" haha. Sen så for vi till dansen där vi dansade Texas two step och sånt man dansar här i södern. Inte riktigt sånt man är van med i Sverige men det var kul. 
 
Det var ju superbowl XLVIII här för någon vecka sen och var väl en amerikansk upplevelse att titta på. Lite ruttet dock att man höll på Broncos som torskade riktigt hårt mot Seattle Seahawks, men det har varit mycket snack om att Denver's quarterback Manning vart mutad men jag orkar inte ens bli informerad om sånt snack. Riktigt cool "Half time-show" dom hade styrt ihop, den finns att titta på här nedanför.
 
 Mamsen och pappsen samt brorsen (?) har bokat flyg ner hit i slutet av mitt år, vilket är grymt kul men samtidigt ovanligt med tanke på hur längesen det var sedan jag träffat dom sist!! Nåja, ovanligt eller inte så får jag ju ändå snart träffa dom och sen flyga hem till Svea riket haha. Men tills dess så ska jag njuta av min tid kvar här, det är ju faktiskt inte så allt för mycket tid kvar..!
 
Är otroligt kort på bilder just nu så jag får se till att vara mer flitig med kameran framöver
Jag och Maja på dansen!
Ashtyn som jobbat hårt med sin ko tog även en powernap..     Med sin ko.
Ett paket från Sverige är alltid lika roligt att få!