Tillfälligt uppehåll

Har haft lite familjebyten och sånt ås jag har inte bloggat på länge. Tänker börja blogga igen då allt är som det ska, alltså när jag har en familj att stanna hos. Bara så att ni vet!

Är jag en frukostblogg kanske?

Må så vara, men det är ju kul att jag fungerar som en tidning för vissa..! Nåja, i helgen så var det aktiviteter heeeela tiden. Efter skolan så gick vi på tjejernas volleyboll match (säg någon som hatar spandex) och även såklart på varsity football matchen! Dock förlorade vi mot Longhorns så det var ju lite tråkigt. For hem och såg film fast jag egentligen borde ha sovit och vilat upp mig till lördagen MEN det gick ju bra ändå. Nu undrar ni säkert vad jag gjorde i lördags och det tänker jag berätta. Jag och Garrett, samt med Garretts familj for ut med deras båt i Mexikanska Gulfen för att fiska. Otrooooligt fint var det. vi såg delfiner och andra fiskar samtidigt som jag fick ordentligt med sol. Efter att ha fiskat hela dagen så for vi hem igen och då var det bara att hoppa i duschen och sen sticka iväg till festivalen som är i stan. Det kallas för fair, och det är helt enkelt som Luleå Kalaset fast mycket mer country. Jag har sett på rodeo och lyssnat på country musik, lite annorlunda festival MEN det är ju kul med förändringar. Det är lite saker som är på gång just nu men jag ska försöka blogga om allt som händer!

det är inte alltid lätt

..Att hålla igång med bloggandet! Det var väl drygt åtta dagar sen jag skrev här sist.. Borde förbättras om det fortfarande finns rävar som kollar in bloggen då och då. Det var faktiskt mamma som påminde mig.. Inte ens när jag är på andra sidan jorden så ska hon ändå behöva påminna mig haha! Tränar för fullt inför fotbollssäsongen då man vill vara i så bra form som möjligt för att kunna ta sig så långt som möjligt. Eftersom jag inte riktigt vet hur laget spelar så har jag bara hört saker från andra i skolan, som dock sagt att dom tror att vi kan ta oss långt i år så det känns ju kul. Men det är bara att hoppas på det bästa men förbereda sig för det värsta.
Mindre än en månad kvar tills vi sticker till NYC och det blir mer och mer spännande. Även fast jag varit där förut så ska det ändå bli sjukt kul! 
Har njutit av det berömda lösviktsgodiset så mycket jag bara kan. Kände mig mer och mer svensk för varje godis jag åt haha.. Äter dock inte godis här, varför vet jag faktiskt inte.
 
Pep rally imorgon vilket betyder att vi slutar tidigare, alltid något att se fram emot! Det är tydligen en riktigt viktig footballs match imorgon, vet dock inte om jag ska fara för jag är inbjuden till att fara till Garretts "beach house" över natten. Nästa fredag så är vi lediga för det är något som heter "fair". Det ska då vara någon slags festival grej med karuseller, mat och annat. Jag har även en tavla som tydligen skulle ställas ut där så det känns väl kul. 
 
Försöker tänka ut vad som annars händer just nu men jag kommer inte på något speciellt att nämna.. Jag tror att jag har massa bilder i mobilen som jag kan lägga upp men jag är inte säker, min telefon gömmer sig nånstans för tillfället.

Hemlängtan...

Har jag inte! Börjar komma in grymt bra med skolan och allt, det börjas känna mer och mer vanligt. Har dock slutat tänka på svenska nu, förutom när jag pratat/skrivit på svenska. Min grammatik i svenska börjar också skena iväg lite, och jag hoppas att jag inte låter som att jag just lärt mig språket när jag kommer hem haha.. Idag är jag en Carl Isac Arendt Grape på sjutton år och det kändes absolut inte alls som att jag fyllde år. Det var 30+ ute och alla löv var kvar på träden. När jag fyller år så ska det vara spydåligt väder med regn och blåst. Kul var det dock, det var ett litet kalas för mig haha så jag fick känna mig som liten igen! 
Kämpar på i skolan, är klar med mitt konstprojekt som ska på nån tävling här och har jag tur så åker det ut på auktion. Allt är även klart för NYC så nu är det bara att vänta, ska bli grymt roligt att få sticka iväg och glida runt med massa vänner i New York för en helg. 
 
Ett paket kom även från Sverige idag!! Lösviktsgodis och choklad, blir det bättre? Nej jag tror inte det, inte ens om det vore mamma scans köttbullar. Nu har jag det som vi svenskar faktiskt underskattar och det vet jag för jag har aldrig uppskattat lösviktsgodis så mycket som jag gör nu. Hade helt glömt bort hur otroligt gott det är jämfört med skittles och sånt som finns här. Jaha nu låter jag som en total godis-diva, det vart en hel del text om svenskt godis.. 
 
Det är svårare än vad jag trodde att blogga varje dag, dock handlar det nog bara om att orka sätta sig och börja skriva om allt som händer. Dock så händer det inte så värst mycket, det kan nog bero på att, som jag tidigare sa, jag kommit in i rutiner nu och allt börjar bli vanligt för mig. Ni får helt enkelt pressa mig på frågor och sånt som kan vara intressant för er att veta, så får jag skriva om det. 
 
Här släpps lite bilder från olika saker som jag inte lagt upp innan.
 
Seger säger jag bara!
Svenneleverans
 
Ja alltså här är då Max
Något instagram-collage från Meeting of styles!