Välkommen in

Tjena! Lite information om mig kanske vore bra, och man börjar väl med namnet! Jag heter Isac Grape och är 16 år från Luleå. Jag studerar på det estetiska programmet med inriktning estetik och media. Nu i augusti så ska jag fara till Angleton, Texas för ett utbytesår, och kommer hem sommaren 2014. Jag tror att det kommer bli ett otroligt år med grymt måga minnen och nya människor, men har absolut ingen aning om vad som väntar mig. I början när jag just hade anmält mig för en intervju så var jag ganska så uppspelt, och sen så har det liksom fått sjunka in ett tag. Sen i Aprill, efter att man fyllt i en oändlighet med papper så hade vi en träff med alla andra svenska utbytesstudenter över en helg och det var faktiskt väldigt bra att ha. Efter den träffen så vart det väldigt många tankar om detta, men det har alltid funnits där att det är så länge kvar tills jag ska fara så det har som varit ganska lugnt ändå. Men nu idag så är det cirka 2 veckor kvar tills jag lämnar Sverige för mitt år i USA (!!). Det har som blivit verkligt med andra ord! 
Har även pratat lite med min välkomstfamilj, och dem verkar vara riktigt bra! En välkomst familj är en familj jag kommer bo hos ett litet tag tills EF har hittat en permanent familj åt mig. Men som sagt, dem verkar vara riktigt schyssta. Det som jag tänker på mest nu är stunden då jag ser min nya familj på flygplatsen i Texas, och första skoldagen. Första dagen i en ny skola med nya människor i ett nytt land, hm..
Detta var väl lite snabbt av vad som har hänt, och nu så får jag väl skriva lite om tiden som är kvar här i Sverige, förberedelser och liknande!