Snökaos (?)

Hejhej hallå där, det var ett tag sen! Nu är det dags för ett inlägg så där i slutet på Januari. Det har gåt ruggigt fort, om lite mer än fyra månader så kommer familjen Grape ner och hämtar hem mig. Försöker verkligen att ta vara på tiden som finns och verkligen göra det bästa av året. Just nu är klockan tolv och vi är lediga imorgon (tisdag) på grund av risk för nollgradigt och eventuell snö. Haha, om det ändå vore så hemma i Luleå, man hade ju Aldrig varit i skolan. Så här var det även i fredags, så jag har inte haft en enda "full" vecka sedan skolan startade efter jullovet. Men det känns ju ändå skönt, det är ju inte så att jag ska ta och klaga. 
 
Det blir nog mer text och mindre bilder i detta inlägg, men jag har en film för er. Vi hade faktiskt med oss GoPros till Colorado för vi tänkte leka lite med dom och se om vi fick några coola klipp. Jag kan ju absolut inte påstå att vi faktiskt fick några coola klipp men vi gjorde en liten lek-film haha. Jag satt och klippte ihop denna film dom timmar vi inte åkte i backen, så den är väl inte heller så välgjord som den går att göra. Max och gänget sa att dom ville lägga ut den på youtube så då var det väl bara att göra det, även om jag inte hade planer på det då den gjordes. 
 
Nåja, filmen hittar ni nog just under all text. Hawaii närmar sig för varje dag som går och jag är riktigt, riktigt taggad. Jag har bara en otroligt bra känsla över detta. Tack så grymt mycket ännu en gång mamma och pappa som stöttar mig och gick med på denna resa, ni ska veta att jag verkligen njuter och tar in allt under detta år. 
 
Hoppas ni har det bra där hemma i långa landet falukorv så hörs vi och faktiskt ses snart!!
 
 
 
Kom ihåg att kika i HD!

Kommentarer
Postat av: Per

Kul med att du lagt upp en film när du var och åkte skidor.

Ha nu så bäst, tills vi ses igen.

Med vänlig hälsning

PerS

2014-01-29 @ 20:02:24
Postat av: Mormor

Jag följer din blogg med stort intresse. Du får gärna skriva ofta. Ha det bra mormor.

2014-02-08 @ 15:41:12

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback