mitt jullov

Ja eftersom jag varit väldigt upptagen med resor och annat roligt så får det bli en summering av mitt jullov. Firat julafton med deras släkt och det var nytt, men kul. Öppnat paket den 25e istället för den 24de, det var nått RIKTIGT JOBBIGT. Skoja. Har knappt haft nån julkänsla alls med tanke på att det inte varit snö eller sånt som man är van att ha under denna årstid. Men efter julafton då jag flög till Colorado så fick jag mig lite Sverige-väder och även om jag inte saknat snö eller kallt väder så var det faktiskt kul att få vara med om lite snö igen.
 
Breckenridge är ett riktigt coolt ställe, det är definitivt något att fara tillbaka till senare i livet. Vi bodde i en gigantisk lyx-stuga med ångbastu, spelrum, swimmingpool, tio tusen sovrum och världens mäktigaste utsikt. Backarna var grymt stora och riktigt bra, lätt bästa skidresortet jag varit på (JA, till och med bättre än ormberget).
 
Resan dit var dock inte lika cool eller grym. Jag klev upp tidigt på morgonen för att vara på flygplatsen ca en timme innan flighten så man har tid och checka in och allt sånt. När jag kommer fram till flygplatsen så står det folk utanför ingången och köar för att checka in sitt bagage. När jag äntligen är klar med att köa så har jag 15 minuter kvar tills flyget lyfter och jag står i en 15 minuter lång kö för att ta mig igenom säkerhetskontrollen. Då lyckades jag bli en av dom var tionde människor som blir utplockad för att få gå en snabbare kö. Lyckades nätt och jämt ta mig igenom säkerhetskontrollen och sedan sprinta ut till min gate som olyckligtvis låg längst ut på ena vingen. jag satte mig och spände fast mig 4 minuter innan avgångstid. Så med andra ord så var jag väldigt nöjd över att jag kommit med planet. Bytet i San Antonio gick felfritt, så jag kom smidigt till Denver och mötte upp min grupp så kändes allt bra. När jag sedan skulle hämta mitt bagage så hade det inte kommit med planet. Så jag gick och åt lunch på flygplatsen och vart tvungen att vänta på nästa flyg som kunde ha plockat med min väska, men jag väntade i två timmar och ingenting hände. Gruppen jag åkte med kunde inte vänta hur länge som hellst så vi for och hoppades att Max, Maja och Garrett som skulle komma med ett senare plan kunde plocka upp min väska om den kommit in. Kort sagt så gick det till slut som planerat, väskan kom fram och dom plockade upp den. 
 
Hemvägen från Colorado var betydligt mycket lättare då det bara var att packa ihop och flyga raka vägen hem. Nyår spenderades hos familjen Auer då dom hade styrt upp en riktigt stor fest med otroligt mycket fyverkerier. Så jag stannade där två nätter och umgicks med dom innan jag sedan for tillbaka hem till ranchen. Igår så for vi på en båtmässa i Houston och kollade in båtar (såklart), husvagnar och annat. Det fanns ett par riktigt grova yachter där som var riktigt överdrivna. 
 
Idag har jag bara varit hemma och jobbat på runt huset tagit några vändor in till stan för att göra ärenden och även fått veta att jag är ledig imorgon!! Trodde först att det var dags för skola, men icket! Så skönt, nu är det som att det är lördag. Resan till Hawaii är även bokad, bara två månader kvar. Tack så grymt mycket bästa mamma och pappa, älskar er!!
 
Nu flyger det in en bild-bomb utan någon ordning!
Nyår
Jag och Sherry, min värdmamma
Jag och Max i Breckenridge
Breckenridge
Jag och favorit-norsken
Breckenridge
På toppen
Breckenridge
Jag och Maja igen
Ovanför molnen
Max och Rocky Mountains
Base på peak 8, Breckenridge
Från stugan
Ja detta är väl jag
En kossa satte sig i trubbel
 

Kommentarer
Postat av: Maja <3

Had an awesome Christmas break with you babe! <3

2014-01-08 @ 04:43:06
URL: http://majaitexas.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback