Tjenixen

Hejhej, ett kort inlägg om helgen!
I fredags så var det hemmaplan för Wildcats och det innebär pep rally. Varje pep rally-dag så är lektionerna kortare så det äger ju. Övrigt så vann vi med en värdefull touchdown i sista minuten, vilket var grymt. Det firades med GTA V (!!!!!). I lördags så for jag med Lorenzo till Houston som sagt, för att kolla in Meeting of styles. Riktigt coolt att se massa old school graffare som fortfarande håller igång, samt nya och stora graffare. Fick faktiskt en vägg av FX crew att måla på, så det var ju ganska så otroligt (bilder från Houston kommer). Avslutade lördagen med att fara och ha svinkul med några nya kompisar!! Nä, jag, Max och Justin spelade GTA V. 
Söndag! Mina värdföräldrar äger några hus och vi har farit runt och klippt gräset och trimmat buskarna på de husen som ingen bor i. Ett litet träningspass i solen haha..!
 
Ny vecka nu och det är bara att kriga på. Men ärligt talat så är det inte så mycket krig, bara kul. Fyller år om exakt en vecka, kommer nog att kännas konstigt att inte fira den hemma. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback