Texans vs Titans + annat

Jag har inte skrivit något här på ett litet tag, men det är så mycket som händer så jag har aldrig direkt tid eller ork att börja blogga mitt i allt! I fredags så for vi till Becky och träffade en av personalen från EF kontoret i Boston. Dock bara en snabbis, för nästa dag så for vi till Kingwood som ligger vid Houston och träffade alla utbytesstudenter i Houston-området. Riktigt kul att få höra hur alla andra har det och vad dom tycker om detta. Alla verkade verkligen gilla Texas och jag förstår varför. Det är så mycket mer än rednecks och cowboys här, det finns precis allt förutom snö och svennar här.
När vi kom hem från träffen så kom Justin förbi och hängde ett tag. vi hade planerat att fara och bowla med Garrett, Maja och hela kompaniet så vi stack iväg med Justin. Vann i bowling, svennebanan läxar upp 'Murica! Sen for vi och åt på whataburger, så grymt bra käk där! Eftersom jag och Max skulle fara på Texans matchen med Garrett så sov vi över hos honom. Vi klev upp tidigt på morgonen och gjorde oss klara för dagen. Sen så kom våran chafför och hämtade oss ca 2 timmar innan matchen började, så vi var i god tid till matchen och även hade lite tid för tailgating!
För er som inte vet vad tailgating är så är det i stort sett folk som far till matchen flera timmar innan och packar upp stora tält, stolar och allt på parkeringen för att kolla gamla matcher, grilla och ladda upp. Grymt coolt var det, en del far dit endast för tailgating för dom har inte råd med biljetter.
Det var Texans första hemmamatch och det var över 85.000 människor som fyllde upp arenan totalt. Med andra ord så var det magiskt, vilken miljö alltså! Och efter en riktigt spännande match och ett otroligt bra tryck i hallen så vann Texans i sudden. Absolut det coolaste jag gjort inom sport.
 
När matchen var klar så gick vi tillbaka till våran chafför som stod och väntade på oss och med turen på våran sida så han vi ta oss ut på motorvägen innan alla vägar vart fullproppade med bilar från matchen. 
Nu så har jag gjort lite skolarbete till imorgon så man är redo för vecka 4 i skolan. Riktigt riktigt grym helg, definitivt fem kenta av fem!!
 
Här kommer det många bilder eftersom jag tidigare har varit dålig på att lägga upp! (Bilderna är inte i ordning!)
 
Jag och Garretts mamma Jennifer
 
 
 
Garrett, Max och jag
Arenan (!!)
 
 
 
Tailgating
Houston
Hos Thor från Norge, hans familj höll i EF träffen!

Kommentarer
Postat av: per stjerna

Kul att se fotboll, Ha så bäst. Hälsninger kaffe Väntar.
Och du har väl inte glömt kl 20 . Whooo

2013-09-16 @ 06:49:40
Postat av: Farsan

Jaha, vad är det med det då...? Vi hade SHL premiär i lördags. 5700 såg Lule vinna med 5-1 över Linköping. Rautio grym i målet och 2 ass av Ledin.
Så det så...
"Avundsjuk - not!"

2013-09-16 @ 07:46:36
Postat av: Anonym

Cooooooolt.......

2013-09-16 @ 09:29:28
Postat av: Kent Grape

Coooolt...

2013-09-16 @ 09:30:11
Postat av: Anonym

Så himla häftigt. Jag hade så gärna varit där. 85000 i Houston på match, 5700 i Coop arena och några hundra i Kiev på VM ;)
Puss

2013-09-16 @ 20:23:26

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback