Stike

Idag så vart jag påhoppad 4 gånger under 3 timmar när jag låg och sov. Kul att vakna upp ofrivilligt av 3 simmare som hoppar på en och skriker en massa. Inte den bästa morgonen här, men det är väl det man får ta när man nu bor i ett hus med grabbar och inte tjejer. När jag klev upp så var vädret lite risigt och då passade jag på att ringa hem till Sverige ett tag. Alltid lika roligt att få prata med mamma, pappa och brorsan och se så att dem har det bra även fast jag inte är hemma. Jag saknar dem, men inte så att jag har hemlängtan utan bara på ett bra sätt. 
 
Så Carolines föräldrar hade bjudit in oss till ett poolparty hos henne och det sprack upp och vart sol just innan vi skulle fara, så det var ju perfekt. När vi kom dit så var det fullt hus haha! Hela Angleton crew var där, samt någon utbytesstudent från Houston. Dock så vart det mest wii-spelande, varför vet jag inte riktigt.. Sen så for vi hem och då planerades det att vi skulle fara och bowla (bilder på det kommer nog imorgon för jag har dem inte just nu), vilket vi gjorde. Det var jag, Drew, Max, Justin, May, Trudy, Caroline, Giulia, Garrett, Lj, Nadja och Lance som for, ett riktigt stort gäng med blandat utbytesstudenter och amerikaner. 
 
Imorgon så är det tydligen nån grej i kyrkan som händer, jag vet inte riktigt vad men jag ska tydligen fara dit. Planerar även på att fara på en discovery tour, men jag vet inte vart.. 
 
Detta är en bild från gårdagen när vi for och åt på whataburger!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att se och prata med dig. Ha en bra måndag. Puss

2013-09-09 @ 08:01:12
Postat av: danneP

Knulla den första bruden i käften från mig

2013-09-10 @ 08:50:37

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback