Mumford and sons

Har varit riktigt trött i veckan, så det har inte varit så många inlägg..! 
Igår så vart jag och Max inbjuden av Allie och Marcy att fara in till Houston och lyssna på Mumford and sons och eftersom jag bara är här ett år så sa jag självklart ja. Det var riktigt coolt, där publiken var så var det som en kulle uppåt så alla satt (stod under spelningen) på gräset i sina stolar och lyssnade på förbanden. Jag som aldrig lyssnat på Mumford and sons tyckte väl att dom var bra, inte något jag vanligtvis lyssnar på men det är kul med lite variation.
Till helgen så ska jag fara in till Houston ( http://meetingofstyles.com/ ) på ett graffiti "event" eller vad man ska kalla det. Kommer nog bli grymt! 
Har även bokat en resa till New York i november med Max, Maja och Garrett, hur coolt blir inte det??
 
Mycket som händer just nu, ganska mycket plugg i skolan..! Men jag ska försöka skriva så mycket jag kan så att ni som orkar läsa denna blogg blir nöjda.
 
GTA V: Spelet som alla pratar om. Funderar skarpt på att inhandla detta spel, men vet inte hur mycket tid jag kommer ha till att lira när det alltid är saker som händer. Visst, jag kommer skapa mer tid att spela men jag vet inte riktigt om det är det bästa! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Arre B

Innan du skaffar det kanske du ska köpa en konsol eller hur tänkte du :p

2013-09-20 @ 15:47:24

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback