Labor day

Idag är det Labor day, vilket innebär att det inte är skola! Har nu flyttat till min nya familj och visst, det känns tråkigt att lämna dem men jag visste ju hela tiden att jag skulle göra det. Gick på bio igår med Justin, Drew och Max och såg The Worlds End. Den var flummig. Eftersom Max's (och nu min) värdfamilj har en familjedeal på ett liknande hälsans hus så fick jag automatiskt ett gymkort, så jag och Max var och tränade där. Jag bor 200 meter från detta "rec center" så det är ju perfekt!
 
Sen lirade vi lite fotboll och nu är jag helt slut. Imorgon är det tillbaka till skolan, jag ser dock inte det så negativt för det är kul att lära känna nya människor. Måste bli lite bättre på att uppdatera oftare, men även att lägga in bilder så att ni kan få se lite mer på hur allt ser ut. 

Kommentarer
Postat av: Pappa

Här i Sverige är det Obama feber, eftersom USA:s president kommer på besök i morgon. Läser att det skrivs en del i amerikanska tidningar om Sverige som en socialistisk mardröm, samt som ett ekonomiskt drömland med föräldralediga, latte-sörplande pappor. Något att diskutera om med dina amerikanska vänner... /Kram

2013-09-03 @ 22:37:39

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback