Konstig tid för er

Det jag gjort idag kommer ni att läsa imorgon.. Så nu är klockan 22:09 här och då är den 05:09 i Sverige vilket betyder att varje morgon/eftermiddag eller när ni nu läser min blogg så läser ni det jag gjorde under gårdagen. Eller något, det vart väldigt krångligt nu haha! Idag i alla fall så har vi haft konditionsträning med fotbollen, det var grymt jobbigt men kul att känna framsteg. Övriga lektioner gjorde vi väl det man gör, på matten jobbade vi matte och under US history så jobbade vi om.... Amerikas historia!! Ni fattar.
Efter skolan så drog jag och Max till the rec center som vanligt, tog ett dopp i poolen och stack hem igen! När Max sen for till sin körskola så släppte dem av mig vid skolan igen, då JV-laget (junior varsity, laget som kommer efter det största laget dvs. varsity) hade en hemma match. Som personal på skolans tidning så var jag där och fotade matchen, det var kul att få känna sig lite viktig hehe. Hade press pass så jag fick stå ute på planen och fota. 
Imorgon är det fredag och då ska vi få spela lite fotboll mot varandra för att komma igång lite smått. Sen så har jag en tennismatch att vara och fota på direkt efter skolan. Och efter det så ska Garrett komma och hämta upp mig och så far vi till Freeport och kollar på Wildcats bortamatch!
Även lite andra saker som händer sen i helgen, men det får jag skriva om sen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: FARMOR

Ja, du Isac! Du verkar trivas och ha det kul och då känns det också bra för oss här hemma!Du har nog lite "murvel-talang", kanske det ligger i generna? Jag minns någon annan, som hade liknande planer en gång i tiden...Lycka till med journalistuppdraget! Och med alla andra uppdrag du får prova på!
Alltid i mitt hjärta! Farmor

2013-09-06 @ 11:28:01

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback