Födelsedag!

Eller ja, egentligen så fyller jag år först om drygt 2 timmar men i Sverige så har jag redan fyllt år! Känns absolut inte som att jag fyller år, kanske är det för att det fortfarande är sommar med en tropisk värme. Det ska komma över massa människor senare och fira mig, men just nu så är det GTA och blue bell som gäller.
I fredags så slutade vi 13.26 och planerade med Allie och Marcy att fara och äta sushi med massa. Andra gången i mitt liv jag äter sushi och gott var det! Man satt runt kocken och han lagade maten framför oss samtidigt som han skämtade, trixade med knivar och underhöll oss, riktigt bra middag helt enkelt. Sen så gick vi på bio och såg Don Jon och vi killar kom fram till att det var "killarnas tjejfilm", haha och jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva filmen. Idag så har jag och Max klippt gräset och lite sånt. Sen for vi till kyrkan (katolsk) och efter det så åt vi på whataburger som för övrigt är ett grymt stället att käka på!
 
Jag ska försöka få lite bilder på min födelsedag som jag kan lägga in, jag säger ju så ofta att jag ska fota mycket men det händer sällan haha.. Så mycket som man ska hinna med alltså!! 

Kommentarer
Postat av: FARMOR

Mycket kärlek till dig, Isac!
Alltid i mitt hjärta!

2013-09-29 @ 17:33:49
Postat av: Familjen Grape

Vilken god tårta du bjuder på! ;-) Grattiskramar på 17 årsdagen! Hoppas du får en härlig dag med din värdfamilj och dina nya vänner.

2013-09-29 @ 19:30:27
Postat av: Per Stjerna

Grattis på födelsedagen. Haen bra dag. M v h Kaffet väntar.

2013-09-29 @ 22:55:06

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback