Califofo

Hej hej hej hej hej. Idag så hade vi världens konditionspass ute i 40 grader med fuktig och tung luft.. Fortfarande lite ovanligt och jobbigt, men jag känner att jag blivit starkare och snabbare så det är kul! Janie hämtade upp mig, Max och Drew och vi for direkt till Sugarland. Drew for till tandläkaren och vi fick sitta och vänta. Sen så stack vi och åt på chick-fil-A, ett riktigt bra ställe där dem har god mat. Efter att vi ätit så for vi till denna galleria som var riktigt stor. Fyndade lite saker men har inte fört över några bilder från mobilen ännu, så det kanske kommer lite blider imorgon. 
På tal om imorgon så är det fredag och det är inte vilken fredag som helst. Dels så är det fredag den trettonde, men det är även en månad sen som jag lämnade Luleå och Sverige! Att en månad redan passerat har jag inte riktigt hängt med på, att det är 9 av 10 månader kvar. När jag tänker efter så har tiden här gått så sjukt fort fast jag samtidigt har tänkt på hur mycket jag hunnit med. Jag har bestämt mig för min discovery tour med lite hjälp av mamma efter en timmes skypande igår haha.. Riktigt kul att få prata med Sverige så klart och jag önskar henne lycka till med sin resa till Kiev som landslagscoach i bodybuilding (det är säkert någon detalj jag missat, men jag kan inte riktigt allt det där). Jag valde i alla fall Kalifornien och jag känner på mig att det kommer bli grymt! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är i Kiev nu och såklart måste jag hänga med din blogg. Här har jag träffat många som jag mött tidigare både på VM och EM. jag hade ju helst vela stå på scenen och tävla även denna gång men det ska bli kul att coacha fram de andra svenskarna.
Kul att du bestämt dig, det blir säkert kanonbra. Ha de gott, vi hörs.
Pussar

2013-09-13 @ 15:22:25

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback