Hemlängtan...

Har jag inte! Börjar komma in grymt bra med skolan och allt, det börjas känna mer och mer vanligt. Har dock slutat tänka på svenska nu, förutom när jag pratat/skrivit på svenska. Min grammatik i svenska börjar också skena iväg lite, och jag hoppas att jag inte låter som att jag just lärt mig språket när jag kommer hem haha.. Idag är jag en Carl Isac Arendt Grape på sjutton år och det kändes absolut inte alls som att jag fyllde år. Det var 30+ ute och alla löv var kvar på träden. När jag fyller år så ska det vara spydåligt väder med regn och blåst. Kul var det dock, det var ett litet kalas för mig haha så jag fick känna mig som liten igen! 
Kämpar på i skolan, är klar med mitt konstprojekt som ska på nån tävling här och har jag tur så åker det ut på auktion. Allt är även klart för NYC så nu är det bara att vänta, ska bli grymt roligt att få sticka iväg och glida runt med massa vänner i New York för en helg. 
 
Ett paket kom även från Sverige idag!! Lösviktsgodis och choklad, blir det bättre? Nej jag tror inte det, inte ens om det vore mamma scans köttbullar. Nu har jag det som vi svenskar faktiskt underskattar och det vet jag för jag har aldrig uppskattat lösviktsgodis så mycket som jag gör nu. Hade helt glömt bort hur otroligt gott det är jämfört med skittles och sånt som finns här. Jaha nu låter jag som en total godis-diva, det vart en hel del text om svenskt godis.. 
 
Det är svårare än vad jag trodde att blogga varje dag, dock handlar det nog bara om att orka sätta sig och börja skriva om allt som händer. Dock så händer det inte så värst mycket, det kan nog bero på att, som jag tidigare sa, jag kommit in i rutiner nu och allt börjar bli vanligt för mig. Ni får helt enkelt pressa mig på frågor och sånt som kan vara intressant för er att veta, så får jag skriva om det. 
 
Här släpps lite bilder från olika saker som jag inte lagt upp innan.
 
Seger säger jag bara!
Svenneleverans
 
Ja alltså här är då Max
Något instagram-collage från Meeting of styles!
 

Kommentarer
Postat av: Johan

Tjenare!
Jag drar till USA i höst. Har fått en värdfamilj och det känns riktigt bra. Du verkar ha haft ett schysst år!
Jag måste fråga dig en sak, vad hade du med dig för present till din värdfamilj? Jag har ingen aning om vad jag ska ta med själv nämligen.
Ha det gött!

2014-06-06 @ 16:48:27

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback