det är inte alltid lätt

..Att hålla igång med bloggandet! Det var väl drygt åtta dagar sen jag skrev här sist.. Borde förbättras om det fortfarande finns rävar som kollar in bloggen då och då. Det var faktiskt mamma som påminde mig.. Inte ens när jag är på andra sidan jorden så ska hon ändå behöva påminna mig haha! Tränar för fullt inför fotbollssäsongen då man vill vara i så bra form som möjligt för att kunna ta sig så långt som möjligt. Eftersom jag inte riktigt vet hur laget spelar så har jag bara hört saker från andra i skolan, som dock sagt att dom tror att vi kan ta oss långt i år så det känns ju kul. Men det är bara att hoppas på det bästa men förbereda sig för det värsta.
Mindre än en månad kvar tills vi sticker till NYC och det blir mer och mer spännande. Även fast jag varit där förut så ska det ändå bli sjukt kul! 
Har njutit av det berömda lösviktsgodiset så mycket jag bara kan. Kände mig mer och mer svensk för varje godis jag åt haha.. Äter dock inte godis här, varför vet jag faktiskt inte.
 
Pep rally imorgon vilket betyder att vi slutar tidigare, alltid något att se fram emot! Det är tydligen en riktigt viktig footballs match imorgon, vet dock inte om jag ska fara för jag är inbjuden till att fara till Garretts "beach house" över natten. Nästa fredag så är vi lediga för det är något som heter "fair". Det ska då vara någon slags festival grej med karuseller, mat och annat. Jag har även en tavla som tydligen skulle ställas ut där så det känns väl kul. 
 
Försöker tänka ut vad som annars händer just nu men jag kommer inte på något speciellt att nämna.. Jag tror att jag har massa bilder i mobilen som jag kan lägga upp men jag är inte säker, min telefon gömmer sig nånstans för tillfället.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Äntligen något att läsa vid frukosten ;)

2013-10-11 @ 07:43:10
Postat av: siv

Jo du, Isak det finns rävar som följer din blogg, men jag är inte så duktig på att kommentera...

2013-10-12 @ 22:02:50
Postat av: Anonym

Absolut :P Skriv mer!

2013-10-14 @ 11:09:06
Postat av: FARMOR

Ja Isac, vi är nog många som med spänning följer ditt liv "over there", så fortsätt att skriva! Alltid i mitt hjärta! Kram Farmor.

2013-10-14 @ 19:52:18

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback