Thanksgiving

 Nu har jag äntligen fått en veckas lov, som även är första lovet jag sedan skolan började. Otroligt skönt att kunna sova ut, inte göra nånting på en hel dag och ändå inte få ångest för att man inte använde dagen till något. Har skjutit lite med olika vapen, kört fyrhjuling, flygit lite flyg-grejer och sånna där saker man gör i Texas. Märker även att vädret här har skämmit bort mig ganska rejält när man tycker att 9+ är kallt. Det ska sjunka till 5+ imorgon men sen så ska det ligga på 20-25+ så det blir bra. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra i veckan förutom att fira thanksgiving på torsdag. Möjligtvis att man far till West Columbia med Becky och några andra européer och snackar lite om att vara utbytesstudent för andra skolelever. 
 
Just nu så känns det som att blogga är som att plugga, man måste väl göra det. Det kan vara därför jag inte uppdaterat så ofta ALLS. Men jag får försöka sätta press på mig. 
Efter lovet så börjar fotbolls säsongen och jag är sjukt peppad. Efter många timmars träning under våran off-season så är det verkligen kul att få börja spela och visa vad vi har att komma med. Jag som inte spelat fotboll sen jag var liten känner att jag utvecklats enormt innom både kondition och bollkontroll. 
 
Efter denna veckas lov så är det bara två veckor skola och sen är det jullov på ytterligare två veckor. Tiden går riktigt fort, idag så har jag varit här i 104 dagar. Efter nyår så börjar "nedräkningen" till Sverige. Har ingen hemlängtan men det är bara en rolig grej att ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback