Hej hej

Hej hej, det är jag som är Isac Grape. Jag äger alltså denna blogg och tänkte bara sticka in huvudet efter en dryg månad utan skrivande. Mycket har hänt denna måndad men jag ska dra den "korta" versionen så att det blir lätt för mig och lätt för er att läsa om! Jag flyttade från den familj jag bodde hos för att det var lite saker som hade hänt och så. Efter att ha spenderat helgen hos min IEC så flyttade jag till Garrett för en vecka medan Becky som är min RC var i Italien på ett EF-möte. Efter att hon kommit tillbaka så flyttade jag och Max till henne tills hon hittat familjer åt oss. Max stannade hos Garrett och jag flyttade in till familjen Wall. Ett trevligt gäng med mamma Sherry, pappa Michael och lillasyster Ashtyn. Har bott här lite mer än en vecka nu och jag gillar det verkligen. Hoppas och tror verkligen att det är här jag stannar för resten av året, ifall dom inte slänger ut mig haha! Nej men det känns verkligen som att jag kommit på fötter igen och det är ju skönt så jag slipper tappa mer tid av mitt år. 
 
Varför jag bytte familj behöver jag inte skriva ut här, kan dock tillägga på ett "snyggt" sätt att jag inte misskötte mig. Nåja, under denna tid jag inte har uppdaterat något så har jag varit på mitt första bröllop någonsin (förutom mamma och pappas som jag inte kommer ihåg), kört en bulldozer, upplevt homecoming, varit i New York, flyttat 3 gånger, träffat svenskar och massa annat! Jag ska skriva om New York imorgon, detta vart ett ganska spontant skrivande nu innan jag går och lägger mig fast det är ju bra att ni i alla fall vet att jag försöker göra en comeback!!
 
Bilder från NYC kommer imorgon och kommer säkert rulla in då och då med tanke på att jag förmodligen kommer få bilder skickade till mig av dom andra!

Kommentarer
Postat av: Jocke

Spännande :)

2013-11-14 @ 12:14:58

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback