God jul var det ja!

En comeback skulle jag väl inte påstå att detta är, snarare bara en jul-uppdatering. Mycket har hänt medan jag inte bloggat fast eftersom jag har fått in mitt amerikanska liv i hyfsade rutiner så har jag inte tänkt på det. Första terminen av skolan avklarad (!!). Det har gått så otroligt fort och jag tycker alltid att vårterminen går fortare än höstterminen så nu kommer tiden att flyga fram. Har känslan av att jag kommer stå på Luleå airport innan jag ens vet om det. Nåja, nu är det jullov och det passade in så otroligt bra. Har verkligen väntat på att få ta ledigt från skolan ett tag, har varit lite less på att gå skola till 3.26 varje dag. Jag orkar inte berätta vad jag gjort varenda dag från den dag jag sist uppdaterade, så det får bli de senaste dagarna och vad som kommer att hända senare. 
 
Idag så for jag och Michael in till Houston för lite sista-sekunden julshopping. Vi hittade vad vi skulle riktigt fort och sen for vi och käkade. På vägen hem så fastnade vi ovanligt mycket i trafiken då olyckan varit i farten här och där. Med presenter till nära och kära så är man äntligen "klar" inför mitt amerikanska julfirande. Tänker dock på hur den "klassiska" julen firas hemma med mamma, pappa och brorsan. Nog har man mer julkänsla hemma då man vaknar på dagen då fönstret verkligen kämpar med att hålla ute den kritvita reflektionen av all snö som kommit. Öppna presenter med familjen och sedan äta middag och spendera kvällen med familj och släkt. Lite skillnad om man jämför med här i Texas. Har haft shorts och tshirt ute, spelat lite fotboll och kört fyrhjuling. Inte haft på mig dunjacka, sprungit från punkt A till punkt B eller kört snöskoter. 
 
Imorgon, den 24de, så ska vi till Pearland (Japp, päronland) och äta middag hos Sherris syster och deras familj. Det kommer säkert dyka upp fler människor där borta, men jag vet inte vilka. Ska även skypa med förhoppningsvis hela släkten imorgon då dom firar jul i norra Norrland, vilket ska bli riktigt kul! Sen den 25te så spenderar vi bara dagen hemma med att öppna julklappar och bara softa. Soft med att softa liksom. 
 
Tidigt på morgonen den 27de så lyfter mitt flyg till San Antonio, där jag sedan byter flight mot Denver! Jajemän, min efterlängtade skidresa till Colorado börjar. Mamma och pappa var grymt snälla och skickade över mina skidkläder så jag kan åka i mitt eget där borta. Vilken dröm, en förlängd weekend i Colorado mitt under peak season. Kommer sedan hem på nyårsafton och då blir det kalas. 2014 är väl ett mysterium så som det ser ut just nu, så jag kan inte riktigt berätta något om det. Förhoppningsvis tar jag mig hem till det långa landet falukorv innan dess slut.
God jul asså.
 
Lite bilder från huset och hur min julafton ser ut här nere.