Varmast på jorden

Idag så vaknade jag ändå hyfsat sent, vilket tyder på att jetlagen håller på att släppa! Har pratat lite med Aaron och Anton i skype, det var kul men ändå konstigt att prata svenska när man bara pratar engelska här. Det verkar vara en lugn dag idag, när jag vaknade så åt jag frukost, kollade datorn litegrann och gick ut med Trudy på en promenad för att kolla in området lite mer. Det är helt otroligt varmt här, vad det än är för väder. Hemma i Luleå så kunde jag avgöra på ett ungefär vad för kläder jag kunde ha på mig, typ om det var molnigt så kunde jag ha byxor och om det var soligt så kunde jag ha shorts.. Men här! Här så är det typ 37+ vad det än är för väder. Det skulle inte förvåna mig om jag tittade ut från fönstret och såg att det regnade ELD. 
Dock så kan man absolut inte klaga, för det är faktiskt väldigt skönt att bo i detta klimat.
 
Senare idag så kommer Max från Österrike med sin familj hit över middag, samt Beckys barnbarn (Ni som har mig på instagram såg henne på den där filmen hon gjorde) kommer hit och ska kanske sova här!
Det blir riktigt roligt tror jag, kul att fler och fler av utbytesstudenterna jag ska gå samma skola med börjar anlända så att vi kan träffas hela bunten. Ingen bild just nu, det har varit en riktigt lugn dag så jag har inte haft något att fota. Fråga frågor om ni vill så kan jag göra ett inlägg med bara svar på dem ifall ni har några!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback