Utelåst

Som sagt så låste jag ut mig förra natten. Jag satt uppe och kollade serier på datorn och allt var som vanligt. Lee och Becky for och jobbade och jag tänkte gå och lägga mig. Då såg jag att re-run (deras hund, jag vet inte riktigt hur man stavar hans namn) gick runt och tittade på bakdörren. Då tänkte jag att jag låter han gå ut i 5 minuter och få göra sitt, han behöver nämligen inte ha koppel. Så jag låste upp dörren och gick ut. Det jag inte visste om med amerikanska dörrar var att om man låser dem med nyckel så går dem i lås igen eller liknande. I alla fall när jag skulle gå in igen så fick jag så klart inte upp dörren. Hehe.. Jag går till framsidan och känner på den dörren också. Låst. Jaha men grymt Isac, en vecka har gått och du står utelåst i TEXAS mitt i natten. Efter ett bra tag så knackar jag på Trudy's fönster och viskar lite sliskigt och försiktigt hennes namn (det lät väldigt obehagligt när jag tänkte efter på hur det var för henne att höra ens namn viskandes från fönstret mitt i natten). Hon tyckte inte direkt att det var vanligt att jag som också bor i huset står och knackar på för att få komma in. 
 
Jaja man lär sig något nytt varje dag antar jag, har fått höra en del skämt idag om mitt briljerande. Det var födelsedagsmiddag här idag för nån, haha jag måste verkligen lära mig namnen. Hela släkten var i alla fall på besök (det är ALLTID folk här) och åt middag, det var riktigt kul. Träffade många nya, till exempel Nadja som nu har tagit sig hit från Österrike. 
 
Har packat mina saker inför morgondagens lilla resa till Galveston, TX där vattenparken är. Ska försöka fota lite där borta, vi får se hur det går med tanke på att det mest blir sol och bad. Nu måste jag fortsätta med Entourage, som för er som inte vet är en serie som är grym. Ser om den för andra gången och den är fortfarande lika bra.
 

Kommentarer
Postat av: FARMOR

Så glad jag är över att få följa dina dagar "over there", då känns det inte som att du är så långt borta. Alltid i mitt hjärta!
Varm kram,Farmor.

2013-08-23 @ 10:25:20

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback