Roadtripp!

Det vart grymt mycket mer än vad jag trodde idag! Efter att vi lämnat av Rebecca på flygplatsen så började vi fara runt till studenterna som Becky skulle träffa, eftersom hon är deras kontaktperson eller liknande. Det jag glömde bort då var hur otroligt stort Texas egentligen är.. Helt otroligt, det känns som att jag har åkt igenom hela staten, men det visade sig att vi bara farit runt i närheten av Houston. Men det var kul att träffa fler utbytesstudenter i alla fall, så det var ju bra! Imorgon så ska vi fara till skolan för att välja klasser. Det blir spännande, jag vet dock inte vad för klasser det finns att välja på ännu.
 
Det känns som att 2 inlägg om dagen är det jag hinner med, först ett kort på morgonen och sen ett lite "större" inlägg senare på kvällen som också ska ha bilder med. För dagarna är alltid väldigt fulla med saker, så då finns det helt enkelt inte tid att skriva något mitt på dagen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du gör det bra när du lägger in två gånger om dagen. Vad spännande nu när du ska välja klass och det börjar närma sig skolstyrelse. Ha de bäst. Puss

2013-08-21 @ 07:42:36

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback