Min placering och annat

Jag såg en kommentar angående min placering, om allt verkar bra och om jag kan berätta lite mer om familjen!
Placeringen känns verkligen bra, och jag hade många funderingar i början när jag just fått veta att jag hade fått en placering i Texas. Först så tänkte jag på den stereotypa bilden många får av Texas alltså "rednecks", cowboys och sånt, vilket det säkert finns. Men det är fel att tänka så, och med tanke på att staten Texas är lika stor som Nederländerna, Belgien och Frankrike tillsammans så finns det garanterat så otroligt mycket mer än bara rednecks och cowboys. Just Texas också tycker jag känns som en stat som är riktigt "amerikansk". Självklart är allt i USA amerikanskt haha, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.
 
Något jag nämt när jag fyllt i en massa information till EF som de använder till att matcha mig med en familj är att jag vill testa på amerikansk fotboll, just för att det är något som är otroligt stort där och som knappt finns i Sverige.
Jag har skrivits in på en skola som heter Angleton high school, som är en ganska så stor skola. Cirka 1800 elever studerar på skolan, och deras stora skolsport är amerikansk fotboll. Fotbollslaget heter Wildcats och har lila och vita kläder. Det vore riktigt roligt att få testa spela, dock är jag ganska liten för att försöka spela försvar eller så, så jag får hoppas att jag kan springa! 
 
Mer om välkomstfamiljen! Nu kan jag inte direkt dem fina orden för vad hon gör, men Becky som min värdmamma heter försöker att hitta en permanent familj till mig. Hon och hennes familj har tydligen haft hand om flera utbytesstudenter så jag är inte orolig alls! Hennes man, Lee, är snickare och han har jag inte haft någon kontakt med ännu. Det är 2 av deras 5 barn som bor hemma, men ingen i min ålder. Jag har dock inte berättat innan att jag ska bo med en annan utbytesstudent som heter Trudy och är från Nederländerna. Det blir nog väldigt bra, med tanke på att jag har en som är i samma sits som mig. Jag fick kontakt med henne, och samtidigt de andra utbytesstudenter som också ska studera i samma skola som mig. Vi är 6 stycken nu, och det kan säkert dyka upp någon till! 
 
Fråga på om det är något ni vill veta!
 
11 dagar kvar tills allt drar igång!
 
Seniorerna på Angleton high school som tar "graduation", alltså deras motsvarighet av studenten. Mäktigt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad bra det låter! Texas verkar ju awesome. De andra 6 utbytesstudenterna, vart är dom ifrån? typ Kina, Brasilien, Spanien, Norge?? :)

Svar: Två stycken är från Österrike sen så är det en från Italien, Tyskland och Nederländerna!
grapes.blogg.se

2013-08-02 @ 20:10:12

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback