Late night dinner

Nu har jag varit och valt mina klasser i skolan, samt tittat runt. Det ser precis ut som på film, fast typ ännu större. Jag får helt enkelt fota nån bild i skolan och berätta mer om den senare när skolan kommit igång. Bild på mitt schema finns här nedanför!
 
Efter att vi valt våra klasser så hämtade vi upp May som kommit från hennes skola (hon går på en privatskola och startade redan förra veckan). Då for vi till en av Beckys vänner för att få ett läkarintyg, för när man ska delta i någon sport med skolan så måste man lämna in ett intyg från en läkare. Jag kan säga det att det är så otroligt mycket papper som man måste fylla i inför skolan, sporter och liknande.
Nu efter ännu en lång dag så håller vi på att laga en liten sen middag, dem sa att jag måste diska så jag vet inte riktigt vad dem lagar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pappa

Du verkar ha fullt upp, Isac! Vilka spännade ämnen du ska börja plugga. Du får en hektisk tid nu med nya rutiner, lärare, kompisar osv. Blir det samma ämnen hela året eller kommer du kunna byta? Sköt om dig!

2013-08-22 @ 09:43:53
Postat av: emma

när du kommer tillbaka till sverige kommer du ha samma klass som året därpå? eller kommer du gå med dem som är ett år yngre?

2013-08-23 @ 20:56:31

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback