International dinner

Idag så for jag och träffade Max som är från Österrike och hans familj vill ha mig där också så vi får se om jag hamnar där. Vi for till ett recreation center där vi spelade lite basket och badade litegrann. Sen så gick vi till McDonalds och käkade (det ska inte bli en vana haha). Max har även en värdbror som heter Drew, både Max och Drew är med i skolans simlag. Eftersom football säsongen redan börjat så ska jag anmäla mig till fotbollslaget, men jag ska ändå försöka få träna lite football. 
 
Idag så vad det våran international dinner, och jag hade inte direkt tänkt så mycket på vad jag skulle göra. Det vart de svenska och klassiska pannkakorna (plättar för alla norrlänningar). Dem uppskattades faktiskt väldigt mycket, jag tror även att det blir plättar till frukost imorgon.
Det vart även thaimat, italiensk pasta och hollänska fattiga riddare eller något liknande, riktigt gott var det!
Fick även träffa Giulia, en utbytesstudent från Italien som också ska gå på samma skola som mig (en från utbytesgänget jag tidigare skrev om). Snart är alla utbytesstudenter här, det ska bli kul att träffa alla och kanske hitta på något. Det kom även förbi en tjej från Norge som heter Maja, så jag hade faktiskt någon att snacka lite svenska med och det kändes kul men lite ovanligt.
 
Imorgon ska jag fara till Max och hänga lite med han medan alla tjejer i detta hus ska fara och göra pedikyr och massa sånt, jag kanske inte har berättat det men jag är den enda killen i huset förutom Lee som är beckys man, samt hunden Re-run.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback