House of pies!

Som jag skrev tidigare idag så for vi och åt frukost/paj med Rebecca (Beckys förra utbytesstudent) och hennes vänner! Sen for vi till en stor galleria i Houston och handlade lite och jag köpte bland annat ett par skor, vilket behövdes med tanke på hur vita converse blir på sommaren. När vi for mot Angleton igen så for vi förbi skolan som jag och Trudy ska börja på, den var riktigt mäktig! Sen så for vi och åt på en italiensk restaurang med ytterligare några fler och eftersom jag inte riktigt kan namnen ännu så tänker jag inte ens försöka! 
Och efter maten så for vi på bio och såg The Butler, filmen var väldigt lång men den innehöll mycket historia och det är väl bra för mig som kommer ha amerikansk historia som en kurs i skolan!
 
Nu är jag på väg att gå och lägga mig, det har varit full rulle hela dagen och med jetlagen som spökar så tar det på krafterna!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken rolig start på ditt äventyr i USA. Det är perfekt att läsa din blogg vid frukosten. Kolla på NSD hemsida, jag var med i ett surströmmingstest. Ha de bäst killen.
Pussar

2013-08-16 @ 07:16:09
Postat av: Pappa

Så skönt att läsa att du blir bra omhändertagen! Njut för fulla muggar och fortsätt ha det så bra!
Kram pappa

2013-08-16 @ 10:06:58
URL: http://grapes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback