Arlanda-häng!

Nu har jag sagt hejdå till familj och vänner, lämnat Luleå och börjat mitt utbytesår! Började dagen med att fara till stan med mamma, där vi gjorde lite bankbesök och gick på en lunchare. Sen var det bara att fara hem och stänga igen väskorna, och ta en sista titt på huset. Min väska väger lite mer än vad den "får" väga, så jag hoppas att jag har charm nog att få med den ändå! På flygplatsen så träffade jag Simon, Jocke, Anton och Nicklas, som var på plats för att säga hejdå. Riktigt kul, kommer sakna mitt brödraskap och alla andra. Att säga hejdå till familjen vart lite jobbigare än vad jag hade förväntat mig, så flygningen ner till Stockholm var lite seg.
 
Nu är jag i alla fall på plats här på hotellrummet! Har gått och ätit middag för mig själv, sen bara vandrat runt lite för att döda tiden. Ska upp riktigt tidigt imorgon för att checka in bagaget, men det är lika bra att vara i tid så jag får allting gjort utan att behöva stressa så jag klagar inte! Nu börjar detta utbytesår som jag gått och väntat på sen i vintras, och även fast jag vetat att "jag far ju på en vecka, så det finns tid kvar", så kom allt så plötsligt när det väl hände. Haha, nu är jag på egen fot till andra sidan världen, men det kommer nog att gå galant. 
 
Nu får jag även se till att fota mycket så att jag har mycket att lägga upp här på bloggen, annars är ju detta med blogg ganska meningslöst! Medan mamma och pappa tror att jag inte kommer vakna imorgon på morgonen så tänker jag mer på att jag inte kommer sova så mycket inatt. Dels på grund av dygnsrytmen som sommaren fixat till, fast sen såklart för att jag faktiskt flyttar utomlands. Att dygna är dock inte en sån fräsch idé med tanke på att jag inte ALLS kan sova på flygplan, så att glida ut ur flyget till min nya familj med utseendet som en dreamhack-älskare är inte så grymt smart. 
Nästa inlägg kommer nog när jag anlänt till USA, eller möjligtvis på flygplatsen i London beroende på hur mycket tid jag har på mig!
Världens grymmaste lillebror, du är bäst
 

Kommentarer
Postat av: Arre B

-och du är världens grymmaste storebror <3

2013-08-13 @ 22:26:04
Postat av: Mamma

Älskar dig och önskar dig ett super roligt år i USA. Ska tänka på dig varje vaken tid. Pussar i masor till dig hjärtat. /mamma

2013-08-13 @ 22:37:28
Postat av: Emil

Have fun man, riktigt fett att åka till Amerika skall dit efter nian.
Som sagt ha kul och LYCKA TILL :)
Ska lätt följa din blogg bror :)

// En Skånsk :)

2013-08-13 @ 23:01:38
Postat av: Felicia malmquist (coolingen från sundsvall;))

Ska bli riktigt roligt att följa din resa isac, hoppas du inte kommer hem som en tjockis hihi..
Sköt om dig nu!
Kramar från malmööeee<3

2013-08-14 @ 01:31:17

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback