Allt klart

Nu är allt klart! Väskorna är packade, Biljetterna fixade och en så kallad "plan" hur jag ska göra vid byten av flyg och sånt. Även sista dagen med vänner och familj, sista rutinerna hemma man har. Sista av allt helt enkelt. Det har känts lite konstigt idag, speciellt mot kvällen när vi käkade middag. Det var då jag började tänka på att detta är den sista middagen jag äter med familjen på ett helt år.  
Har även varit till både Piteå och Boden där jag sagt hejdå till mina släktingar och det känns riktigt bra ändå att alla stöttar mig och är glada för min skull!
 
Idag så har jag fixat det sista sakerna! Alltså till exempel köpt ett par finskor (Ifall att jag går till kyrkan nån gång eller vid liknande saker). Imorgon vid 18 tiden så flyger jag från Luleå till Stockholm. Där sover jag en natt och flyger på onsdag morgon till London. Sen från London direkt till Houston, där jag blir mottagen av min välkomstfamilj! 
 
Svårare än så blir det inte! Vi får se hur det är imorgon när det blir att säga hejdå på flygplatsen haha. Jag tror att det bara är jobbigt för stunden, då allt sen är "nytt" och ganska spännande då man reser på egen hand.
 
En familjefrukost på stadshotellet i Luleå! 
Sa hejdå till mormor när jag var förbi Piteå.
Middag hos kusinerna! Även i Piteå.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback